Få overblik af dine kalenderaftaler OG dine påmindelser ét samlet sted på din Mac, iPad og iPhone.

Jeg har i 2-3 år brugt en anden kalender app end Apples indbyggede, som hedder FantastiCal og den er helt fantastisk god, ikke mindst fordi den kan arbejde sammen med Apple påmindelses app og/eller Todoist, så du kan få både dine kalenderaftaler og dine Påmindelser vist på den samme dag.

Du kan oprette en ny Påmindelse såvel som selvfølgelig kalenderaftale direkte i kalenderen:

Med Fantastical får du ikke kun en traditionel kalender, men også kraftfulde funktioner som naturlig sprog-indtastning:

Det betyder, at du kan oprette begivenheder ved blot at skrive beskrivelsen på en naturlig måde.

For eksempel kan du skrive “Møde med Peter den 23. februar kl. 11 “, og Fantastical vil automatisk oprette begivenheden på den rigtige dato og tid. Du kan endda i samme åndedræt ved at taste: / og vælge hvilken kalender du vil have det i, og hvis du skriver en webadresse laver den den om til et link helt automatisk. Du kan også koble adressefeltet op til enten Apple eller Google Maps.

I det store hele er Fantastical meget mere end bare en kalenderapp. Den er skabt til at lette din planlægning, gøre dig mere produktiv og struktureret, samtidig med at den integrerer problemfrit med det bredere Apple-økosystem. Hvis du er en Apple-entusiast, der værdsætter effektivitet og stil, er Fantastical uden tvivl et must-have på dine enheder.

Tag noget tid ud af Kalenderen(tøhø)og se nogle eller alle disse korte videoer:

Hvis ovenstående har givet dig blod på tanden, så tag noget tid ud af Kalenderen (tøhø) og sæt dig tilrette med en god kop kaffe og se disse videoer og se hvor utroligt meget mere end bare en kalender app FantastiCal er.

FantastiCal kan hentes til alle Apple enheder hér.

God fornøjelse 😄 

2 thoughts on “Få overblik af dine kalenderaftaler OG dine påmindelser ét samlet sted på din Mac, iPad og iPhone.

  1. Hej, var på jagt efter en måde at få mine påmindelser ind i min iphonecalender – kan det virkelig passe at det er nødvendig med en en tredjeparts app for at kunne se såvel begivenheder som opgaver for dagen?

    Like

Skriv en kommentar