Her er de nye funktioner i Beskeder på iPhone og iPad som er kommet i IOS 17.

(Foto: Apple)

Beskeder har fået nogle små men ret fine opdateringer med iOS 17, herunder en helt ny måde at bruge de nye emoji-stickere og muligheden for at skabe Live Stickere ved at løfte motiver fra fotos. Man vil også kunne tilføje effekter til Live Stickere, der giver dem liv, og med en ny “skuffe” i tastaturet kan man lægge alle stickere ét sted for nemmere adgang.

Kontrolpanel

Fremover vil der være en + knap ved siden af tekstfeltet. Tryk på den, og dine mest brugte apps vises i en lodret liste. I bunden finder du en Mere-knap, som udvider listen til en rulleliste med alle de tilgængelige apps. Du kan trykke og holde på dem for at arrangere dem.

TIP!

Hvis du vil hurtigt til dine fotos kan du trykke og holde på + knappen 👍🏼

(Foto: Apple)

Bedre søgning af Beskeder

iOS 17-versionen af Beskeder har fået en stærkt forbedret søgefunktion som giver mulighed for at kombinere forskellige filtre – f.eks. et bestemt ord sammen med beskeder fra en specifik person. Tanken bag ændringen er, at du vil kunne indsnævre søgeresultaterne for at finde det, du leder efter, hurtigere.

(Foto: Apple)

En “skuffe” med stickere

Apple tilføjer en skuffe til dine stickere, så du nemt kan få adgang til alle dem du har. Du kan få adgang til Sticker-skuffen ved at trykke på Plus-knappen for at få adgang til dine iMessage-apps.

(Foto: Apple)

Der er et link til stickere, som åbner skuffen, hvor tastaturet normalt er. Herfra kan du trække stickere ind i samtaler. Udover de stickere, du har samlet eller oprettet, kan emojis nu også være stickere. Det betyder du nu hurtigt kan smide en tommelfinger op emoji oven på en besked i en fart.

En rigtig fin tilføjelse er, at du nu kan bruge den funktion som Apple tilføjede i iOS 16, til at tage emner og motiver ud af et foto og omdanne dem til stickere. Se mere hér om den funktion.

God fornøjelse 😄

Skriv en kommentar