IOS 17 er kommet og bringer store forbedringer og nye funktioner til dig der har AirPods Pro 2 🔈

Det bedste ved softwareopdateringer er at produkter man allerede ejer bliver endnu bedre. Dette er i høj grad tilfældet med AirPods Pro 2.

Støjkontrol Tilpasset

Er en funktion i ‌AirPods Pro‌ 2, der kombinerer både aktiv støjreduktion og transparent lyd en alt-i-en tilstand, der er designet til at justere lydstyrken af det, der afspilles baseret på din omgivelse og dine interaktioner.

Støjkontrol dæmper høje lyde så som f.eks. vejstøj, en emhætte o.s.v., som du ikke ønsker at høre samtidig med at den sørger for, at du ikke går glip af noget, du gerne vil høre, som når nogen taler.

Opmærksomhed på Tale

Samtalebevidsthed er en del af den tilpassede støjkontrol . Den er i stand til at registrere, når nogen taler, og sænker lydstyrken på det du hører så du kan samtale uden at skulle skrue ned for lyden selv. Denne funktion forbedrer faktisk også stemmerne foran dig, så du endnu bedre kan høre, hvad der bliver sagt hvis f.eks. der er megen støj omkring én.

Tilpasset Lydstyrke

En anden del at den nye funktion der justerer lydstyrken af det der afspilles, baseret på personlige præferencer og lydene omkring dig. ‌iPhonen‌ er i stand til at lære mere om den lydstyrke, du foretrækker over tid, og tilpasser det efter behov for at matche dit ønskede lydniveau.

Du kan indstille alle de nye funktioner i Indstillinger, når du har dine Airpods tilsluttet. Og husk det kræver du har opdateret til IOS 17.

God fornøjelse 😄

Skriv en kommentar